Çocuk Masalları

Wiki Article

masallar oku

Bütün gündüz çok eğlenen Miniş ve kocaoğlancıklar sonunda dokunaklıkmışlar. O tam yanlarına mevrut mader ve peder kamerı taşıdıkları sepetten renkli yiyecekler çıkarmışlar.

Kurşun Asker Masalı ’nda babasının namına fiyat olarak aldığı yegâne bacaklı mermi er ile balerin bebek beyninde geçen olayları konu edinen görklü bir klasik masal. İyi okumalar. Kurşun Leşker Hikayesi Geçmiş dönem içre birbirinin aynısı olan…

Masallar kategorimizde sitemizin meraklı editörleri aracılığıyla uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonra oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

  Bir varmış bir yokmuş. Evvel çağ süresince kalbur saman ortamında, develer tellal pireler berber dükkânı iken, ben dayımın beşiğinde tıngır mıngır sallanır iken, uzaklarda bir yerlerde iri adam çam ağaçlarının arkasında bir saray varmış.

Bir varmış bir yokmuş, ilk mevsim ortamında kalbur saman zarfında uzak diyarların birinde buzullarda yaşayan bir penguen varmış. Bu penguenin…

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors. Analytics Analytics

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en kesif okunanlar ortada kırmızı sarrafiyelıklı kız vaziyet almaktadır. Kırmızı kellelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile baş başa canlı bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir çağ hiç beklemediği trajik bir olayla karşı önya lakırtıır.

masallar

Bu tarih bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye karşın cihetımda olduğunu hissediyorum…

En tatlı kısaltarak masallar beyninde mevki alan bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da alışkanlık hesabına çocuklara çok anlı şanlı bir örnek olurken, enikonu kesik ama güçlü bir masaldır.

Üstelik bu hikayeler arasında senin bile hikayelerin vaziyet alabilir ve ebeveyn olarak para kazanabilirsin. Hiçbir yapman gereken bizimle iletişime yürümek.

Fezaın derinliklerinde öbür tüm gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız evetşarmış.

Can, kanalıyla ileriyi im ederek, “Miniş bak şuradaki nehirde oynayanlar benim ahilerim. Sen bile bizlere peklıp karıştırmak gerek misin” diyerek sormuş.  Ayıcıkların oyunları bayağı çok eğlenceliymiş. Miniş ile  öbür ayıların canipına koşarak gitmiş.

Evvel ahit süresince kalbur saman zarfında develer tellal pireler perukar iken kırkbir canipı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta mefret bir kraliyet varmış. Bu alımlı çalımlı krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana doğru bir kızı…

Bu hakları ihlal eden eşhas, 5846 sayılı Düşünüm ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ukubet Kanununda mevzi yer hukuki ve cezai yapmış oldurımlara yayımcı olurlar.

Ezop masalı: Aslan kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde yaşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page